Onze werkwijze

01 Advies en Studie

01 Advies en Studie.

Elk project begint met een diepgaand gesprek zodat we de exacte verwachtingen en wensen van de opdrachtgever leren kennen. Wij adviseren, toetsen de haalbaarheid en begeleiden de opdrachtgever bij het maken van de juiste keuzes. Een slechte keuze bij de start kan niet alleen zware gevolgen hebben voor de rest van het project, maar het achteraf bijstellen van de koers kan ook een fortuin kosten. Bezint eer ge begint! Bij de optimalisatie van productieprocessen of het oplossen van problemen is het belangrijk om inzicht te hebben in het geheel. Dat begint bij een goede inventarisatie. Een kijk door een andere bril leidt vaak tot een creatieve en verrassende oplossing.
01 Advies en Studie

02 Engineering.

Onze engineeringafdeling is een heel belangrijke schakel in onze organisatie. Ze wordt betrokken in de studie- en adviesfase en vanzelfsprekend ook tijdens de projectrealisatie. Omdat we alle disciplines – van ontwerpsoftware tot CAD-tekenen – in eigen huis hebben, is outsourcen niet nodig. Bij de installatie onderscheiden we ons van de andere marktspelers door een consequente keuze voor gerenommeerde merken zoals Daikin, Schneider Electric, Siemens, Viessmann enzovoort. We laten echt niets aan het toeval over.
01 Advies en Studie

03 Realisatie.

Climanova staat in voor de volledige realisatie van uw project. We beschikken daarvoor over een goed opgeleid installatieteam en een hypermoderne uitrusting. Steeds vaker kiezen we ervoor om de installatie zo compleet mogelijk in ons eigen atelier op te bouwen. Onze mensen hebben hier alle componenten en gereedschappen bij de hand en kunnen in ons geconditioneerd atelier in veilige en comfortabele omstandigheden werken. Testen en proefdraaien in eigen huis zorgt voor topkwaliteit en maakt de installatie op de werf heel ef ciënt.
01 Advies en Studie

04 Aftersales.

Om de kwaliteit en de goede werking van de installatie gedurende lange tijd te kunnen waarborgen, is onderhoud een must. Naast de periodieke nazichten staat onze service-afdeling ook in voor het uitvoeren en organiseren van alle wettelijke controles en keuringen. Onze servicedienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar wat voor de klant resulteert in een grote bedrijfszekerheid.