Climanova

In de eerste plaats zien wij onszelf als een adviserend orgaan dat niet-particulieren kan ondersteunen bij het optimaliseren van hun bedrijfsinfrastructuur of kan bijstaan bij een bedrijfsuitbreiding. Zo geven wij advies over de integratie van energie besparende technieken of maken een complete voorstudie van de technische inrichting van nieuwbouw of verbouwing. Onze studieafdeling houdt steeds in het achterhoofd, dat de ontwerpen realiseerbaar moeten blijven en niet leiden tot onverantwoord dure concepten.

Vervolgens gaat onze engineeringsafdeling de ideeën kneden tot uitvoerbare projecten. Het dimensioneren en het CAD-tekenen gebeurt volledig in eigen beheer.

Op de derde plaats kunnen wij instaan voor de complete realisatie van de aangereikte studie of de uitvoering van uw ideeën of wensen. We hebben een eigen, goed uitgerust installatieteam ter beschikking om deze projecten uit te voeren.

Tenslotte beschikken we over een service team dat instaat voor een correcte aftersales. Wat dikwijls verdeeld wordt over diverse partijen gaan wij combineren! Dit onderscheidt ons op de markt en maakt ons zeer concurrentieel!

Wij werken voor onder andere: